Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Find din tækkemand

Står du foran en tækkeopgave, vil der sikkert være en lang række spørgsmål, du har brug for at få besvaret. Det kan din tækkemand hjælpe dig med. Og har du ikke allerede en god kontakt til en tækkemand, er første opgave naturligvis at finde én. 

Hos Tækkelauget anbefaler vi, at du i første omgang læser her om tilbudsindhentning og derefter tager en uforpligtende snak med tækkemanden og hører lidt om erfaring, tidligere opgaver og spidskompetencer. Måske kan du se nogle af de stråtage, tækkemanden har været involveret i, eller måske ligger han inde med referencer til personer eller virksomheder, du kender til. 

Godt håndværk med solid garantiordning 
Hos Tækkelauget er alle medlemmer dækket af Byg Garanti. Det betyder, at du uden ekstra beregning både får sikkerhed for godt håndværk og garanti for en hurtig løsning, hvis der opstår en fejl eller sker andre uforudsete ting. 

Vælger du en tækkemand fra Tækkelauget, er du derfor helt sikker på at være i trygge hænder og få et kvalitets stråtag. 

Find medlem

Søgeord

Byg Garanti

Kun Tækkelauget's medlemmer er dækket af Byg Garantiordningen. Det er din sikkerhed for godt håndværk.

Læs mere om Byg Garanti

 

 

TÆKKEBRANCHEN KORT OG GODT 👍

Antal stråtækte bygninger i Danmark: 54.695 i 2018, ifølge Danmarks Statistik. Heraf 9.114 sommerhuse
Antal danske tækkemænd: Ca. 400
Antal tækkevirksomheder: Ca. 200, heraf er omkring halvdelen enkeltmandsvirksomheder
Antal medlemmer af Tækkelauget som udarbejder branchevejledning, er medlem af Dansk Byggeri og dermed Byg Garanti, ejer Straatagets Kontor og er fagets repræsentanter ift. til uddannelsen til tækkemand: 71 virksomheder
Anslået årligt antal tækkede kvadratmeter: 300.000

Opdatering af medlemsdata

Er du flyttet, har firmaet skiftet navn, eller er der sket andre ændringer, så kan du maile eller ringe til Dansk Byggeris Medlemsservice på medlemsservice@danskbyggeri.dk eller telefon 72 16 00 00