Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Om stråtag

Med sin lange og stolte tradition har de danske tækkemænd sørget for tag over hovedet til mange generationer gennem tiden

Og det er der faktisk mange gode grunde til – også den dag i dag. For ikke nok med, at stråtage har høj æstetisk værdi og lang holdbarhed. Det er også en yderst miljø- og CO²-venlig måde at bygge på.

Så går du i byggetanker, og søger du et færdigt resultat, der både signalerer smuk arkitektur og klassisk, nordisk kvalitet, er et nyt stråtag måske noget for dig.

Et stråtag er et lag af strå, som ligger på en bærende konstruktion af spær og lægter. De enkelte strå er forskudt for hinanden, så man kun kan se den nederste del af hvert strå. Stråene er fastgjort til lægterne med en binding eller en syning.

Bundet tag Syet tagStråtaget er smidigt og robust – både når det gælder design og effekt. Faktisk er de arkitektoniske muligheder stort set uendelige, hvad enten du er til bløde rundinger eller skarpe, moderne kanter. Du kan med andre ord sætte dit helt personlige præg på din boligs udseende med et nyt stråtag.

Samtidig behøver du ikke spekulere meget på vedligeholdelse de næste mange år. Den smule, der er, kan du læse mere om holdbarheden af et tækket tag under vejledninger

Se eksempler på både traditionelle og moderne byggerier med stråtag

Se under "Vejledninger", hvis du vil vide mere om stråtag

Byg Garanti

Kun Tækkelauget's medlemmer er dækket af Byg Garantiordningen. Det er din sikkerhed for godt håndværk.

Læs mere om Byg Garanti

 

 

Den professionelle Tækkemand

Har dit stråtag brug for

- Gratis tilbud

- Faglig viden

- Professionel assistance

 

 

Så find din Tækkemand med Byg-Garanti i dag