Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Moderne tage

Med stråtagets mange muligheder for individuel arkitektur og lækkert finish kan du sætte personligt præg på din bolig

Tækkerørenes smidighed og robusthed gør, at professionelle tækkemænd kan lave unikke løsninger i flot design – alt sammen så det passer til husets stil og arkitektur.

Du kan altså sagtens skrue op for fantasien og de mange drømme, når du overvejer at bygge med strå, men tag gerne din tækkemand med på råd tidligt i processen. Hans erfaring og kyndige vejledning vil være med til at sikre, at den nye tagkonstruktion både bliver håndværksmæssigt og arkitektonisk i top.

Ud over de mange nyttige input fra tækkemanden bør du ligeledes undersøge, om der er specielle egnstraditioner for stråtage i dit område. Det kan du feks. få informationer om via kommunens lokalplaner.

Bruger du en tækkemand fra Dansk Tækkemandslaug kan du være sikker på, at du får en ekspert inden for området. For ikke nok med, at alle vores medlemmer lever op til de håndværksmæssige krav, vi kontinuerligt stiller dem - de vil også altid være godt opdateret på nye tendenser og udviklingsmuligheder i faget.

Ved du i øvrigt, hvordan du er stillet, hvis uheldet er ude, eller der sker en uforudset skade under byggeriet? Hvis ikke, skulle du tage at tjekke Byg Garantiordningen – men husk, at den gælder kun, hvis du bruger en tækkemand fra Dansk Tækkemandslaug. 

Se moderne stråtage i Galleri
og på
 Stråtagets Kontor
 

Byg Garanti

Kun Tækkelauget's medlemmer er dækket af Byg Garantiordningen. Det er din sikkerhed for godt håndværk.

Læs mere om Byg Garanti

 

 

Nybyggeri med stråtag

Eksempler på løsninger med stråtag på moderne huse