Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Vejledninger

Har du brug for et overblik over nogle af de væsentligste vejledninger, der gælder for tækkemandsfaget, kan du finde oplysningerne her.

Vejledningerne har både relevans for tækkemænd, for bygherrer og arkitekter, og for private, som blot vil vide mere.

Via menupunkterne til venstre kan du finde, retningslinier, love og regler der gælder for stråtækte byggerier. Listen af dokumenter er ikke udtømmende, og der kan være andre ting, du bør være opmærksom på, inden byggeriet går i gang. Er du i tvivl, kan du derfor med fordel tage en snak med din tækkemand eller kontakte Dansk Tækkemandslaug for yderligere information.

Find din Tækkemand

Boligejer er uvildig offentlig information til alle, der vil købe, sælge eller bygge bolig. På Boligejer kan du også se data om din bolig fra de store landsdækkende ejendomsregistre.

boligejer.dk

Bygherre

Det er vigtigt at vide at man, som bestiller af en håndværker, bliver bygherre. Det gør, at man har nogle forpligtigelser.

 

Læs mere om bygherres ansvar og pligter

Veludført stråtag

Veludført stråtag er det tekniske grundlag for at planlægge og udføre et korrekt tækkearbejde på stråtage

Læs om og download Veludført stråtag

Fakta om Stråtag

På 24 sider med masser af inspirerende fotos gør tækkemændenes branchekontor op med myterne om stråtaget: Nutidens stråtag er brandsikkert, kun marginalt dyrere end tegltaget, det mest klima- og miljøvenlige af alle tage, og bygningsforsikringen er overkommelig med en beskeden merpris på omkring 1.000 kr. årligt.

I denne pdf-fil er der links til baggrundsmaterialer, bygningsreglement, yderligere information, artikler og en helt masse mere.

Formålet med Fakta om Stråtag er at give et overblik over emner som brandsikring, forsikringspræmier, miljødokumentation og tekniske data.

Rådgivere, sagsbehandlere, bygherrer og andre interesserede kan nu for første gang få et samlet indtryk af og viden om de mange nye ting, der er sket i tækkebranchen de seneste år.

Fakta om Stråtag