Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Isoleringsevne for stråtag

Stråtaget har en isoleringsevne der må medregnes i byggeriet.

Stråtag med bagvedliggende luftrum pga. brandsikring med en godkendt glasfiberdug, Sepatec, isolerer som 55 mm mineraluld.
Hvis taget er tækket direkte på plader eller brædder, altså uden underliggende luftrum, øges isoleringsværdien, svarende til 100 mm mineraluld.
Læs meget mere i Fakta om stråtag

 

 

Fakta om Stråtag

På 24 sider med masser af inspirerende fotos gør tækkemændenes branchekontor op med myterne om stråtaget: Nutidens stråtag er brandsikkert, kun marginalt dyrere end tegltaget, det mest klima- og miljøvenlige af alle tage, og bygningsforsikringen er overkommelig med en beskeden merpris på omkring 1.000 kr. årligt.

I denne pdf-fil er der links til baggrundsmaterialer, bygningsreglement, yderligere information, artikler og en helt masse mere.

Formålet med Fakta om Stråtag er at give et overblik over emner som brandsikring, forsikringspræmier, miljødokumentation og tekniske data.

Rådgivere, sagsbehandlere, bygherrer og andre interesserede kan nu for første gang få et samlet indtryk af og viden om de mange nye ting, der er sket i tækkebranchen de seneste år.

Fakta om Stråtag