Vores telefonbog er nu tilgængelig i webapp form. Ønsker du at prøve den?

Nej tak Ja tak

x
Guides

Materialelærebøger

Bøger der er lavet om de materialer tækkemanden bruger og deres egenskaber.

Der findes også en del gode rapporter om stråtaget her http://straatagetskontor.dk/baeredygtighed/

Stråtag er også anerkendt som Bæredygtigt alternativ i byggeriet

Stråtaget har også fremragende isolering egenskaber

Læs meget mere herom i Fakta om stråtag
"Tækkebogen - Materialer" indeholder udførlig information om brandsikring af stråtage og om forebyggelse af skader forvoldt af bl.a. det omkringliggende miljø, svampe og skadedyr.

"Tækkebogen - Materialer" er PT udsolgt 

 


Materialelære for tækkelærlinge

Undervisningsmateriale for tækkelærlinge, husejere og tækkefolk

Dette websted om materialelære henvender sig til alle, der har behov for et indgående kendskab til tækkematerialer, måden at anvende dem på, deres egenskaber, indbyrdes samspil og påvirkelighed fra omgivelserne. Bogen er tænkt som en kombineret lære- og håndbog. Den vil kunne finde anvendelse på håndværkerskoler til tækkelærlinge, arkitekt- og ingeniørskoler samt beslægtede uddannelser og ikke mindst i virksomheder, der benytter materialer af denne art.Tækkemiscanthus i Danmark

Resumé af Projekt Naturens eget Stråtag, opsummering fra 20 års erfaring med denne miljøvenlige afgrøde samt anbefalinger for fremtidig indsats.

 


Kvistens ABC

kvistens ABC

En producent gennemgang af alt om kviste

Den er ikke specielt for stråtage men her er meget om kviste generelt, placering, udformning, etc.

Kvistens ABC

 

Fakta om Stråtag

På 24 sider med masser af inspirerende fotos gør tækkemændenes branchekontor op med myterne om stråtaget: Nutidens stråtag er brandsikkert, kun marginalt dyrere end tegltaget, det mest klima- og miljøvenlige af alle tage, og bygningsforsikringen er overkommelig med en beskeden merpris på omkring 1.000 kr. årligt.

I denne pdf-fil er der links til baggrundsmaterialer, bygningsreglement, yderligere information, artikler og en helt masse mere.

Formålet med Fakta om Stråtag er at give et overblik over emner som brandsikring, forsikringspræmier, miljødokumentation og tekniske data.

Rådgivere, sagsbehandlere, bygherrer og andre interesserede kan nu for første gang få et samlet indtryk af og viden om de mange nye ting, der er sket i tækkebranchen de seneste år.

Fakta om Stråtag